Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

For everything Garmin Zumo 590/595 related
bald biker
Posts: 11
Joined: 09 Jun 2018 19:11
Great Britain

Re: Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

Post by bald biker »

I have to packtalk 5.7 firmware and have no problems . Are you using one by channel for phone and other for satnav. I think the bold has more issues than original.
Rip
Posts: 45
Joined: 25 Jul 2020 16:29
Has liked: 4 times
Been liked: 1 time
Great Britain

Re: Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

Post by Rip »

bald biker wrote: 28 Aug 2020 19:14 I have to packtalk 5.7 firmware and have no problems . Are you using one by channel for phone and other for satnav. I think the bold has more issues than original.
How are you setting up 2 channels?
bald biker
Posts: 11
Joined: 09 Jun 2018 19:11
Great Britain

Re: Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

Post by bald biker »

Phone on A 590 on B also phone connected to 590
Rip
Posts: 45
Joined: 25 Jul 2020 16:29
Has liked: 4 times
Been liked: 1 time
Great Britain

Re: Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

Post by Rip »

I've not looked at the settings for a while, where are you finding A & B, in the ZUMO settings or the Cardo app?
Stu
Site Admin
Posts: 573
Joined: 22 Apr 2018 21:38
Location: Hull, UK
Has liked: 268 times
Been liked: 142 times
Great Britain

Re: Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

Post by Stu »

Rip wrote: 28 Aug 2020 19:45 I've not looked at the settings for a while, where are you finding A & B, in the ZUMO settings or the Cardo app?
Its the pairing channels on the packtalk :)
Rip
Posts: 45
Joined: 25 Jul 2020 16:29
Has liked: 4 times
Been liked: 1 time
Great Britain

Re: Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

Post by Rip »

Stu wrote: 28 Aug 2020 21:48
Rip wrote: 28 Aug 2020 19:45 I've not looked at the settings for a while, where are you finding A & B, in the ZUMO settings or the Cardo app?
Its the pairing channels on the packtalk :)
I'll take another look then, I believe I have them paired correctly but I'll have a look to confirm.
mike_walker
Posts: 4
Joined: 22 Feb 2021 20:49
Location: North Yorkshire
Has liked: 3 times
Been liked: 2 times
Great Britain

Re: Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

Post by mike_walker »

Hi - I know that this is an old post but did anyone manage to fix this issue where the GPS instructions mute the intercom? I was hoping my move from the 590 to an XT would solve the problem but it didn't.
Stu
Site Admin
Posts: 573
Joined: 22 Apr 2018 21:38
Location: Hull, UK
Has liked: 268 times
Been liked: 142 times
Great Britain

Re: Anyone use a Cardo Intercom with their Zumo?

Post by Stu »

mike_walker wrote: 12 Oct 2021 09:48 Hi - I know that this is an old post but did anyone manage to fix this issue where the GPS instructions mute the intercom? I was hoping my move from the 590 to an XT would solve the problem but it didn't.
Nope but its worth the upgrade anyway!

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests