Autocom and Garmin 665

Got any questions about Audio, Headsets and Earplugs then please use this section.
carolinarider09
Posts: 151
Joined: 21 Jul 2018 00:40
Location: South Carolina
Has liked: 9 times
Been liked: 22 times
United States of America

Autocom and Garmin 665

Post by carolinarider09 »

I have an Autocom SPA on my Goldwing. I have my 665 connected to the Autocom via input Aux 2. It seems I have to have the Garmin 665's audio levels near max to hear the Garmin's audio well.

I should mention I am using Ear Inc iPlugz's for listening.

Anyone else have a similar setup?

jfheath
Posts: 192
Joined: 19 Oct 2019 16:17
Location: West Yorkshire, Uk
Has liked: 4 times
Been liked: 44 times
Great Britain

Re: Autocom and Garmin 665

Post by jfheath »

Did you find an answer to this ?

carolinarider09
Posts: 151
Joined: 21 Jul 2018 00:40
Location: South Carolina
Has liked: 9 times
Been liked: 22 times
United States of America

Re: Autocom and Garmin 665

Post by carolinarider09 »

No. What I have not done is to increase the volume on the SPA unit. I did not do that because it would also increase the volume of the audio from the Wing's audio.

The only other option is to open the case and determine if I can adjust the volume. The manual is not specific. I do have to verify the GPS is on Aux 2.

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest